Selecteer een pagina

home

Ellen Louter

Zelfliefde

Zelfempowerment

veiligheid & vrijheid

Facebook

06 36505945

e.louter@gmail.com

Vliegen met jouw eigen vleugels met een open hart

The Freedom To Fly is de weg naar onvoorwaardelijke zelfliefde.

The Freedom to Fly is een manier van leven, een ongoïng proces. Voluit genieten. Luisteren naar je innerlijke stem

Ik heb een reis vol avonturen afgelegd, waar ik veel heb beleefd, gevoeld, ervaren en geleerd. Ik heb het volle bereik van mogelijkheden beleefd en het bereik wordt nog steeds groter. Als ik die reis niet had afgelegd had ik nu niet al mijn mogelijkheden gezien.

De frequenties blijven stijgen. De bereikbaarheid van mogelijkheden gaat in een rap tempo omhoog. Ik wordt hier echt blij van.

Nu al 18 jaar geef ik coaching met healing. Ik merk dat door mijn groei prosessen van bewustwording, ik steeds meer door krijg hoe het leven ook voor mij werkt. Hoe meer bewuster ik in het leven sta, hoe meer ik geniet van een voluit leven.

The Freedom To Fly is voor mij een speelveld voor het leven. De modules leiden naar heelheid. De soundfiles raken zo diep dat je je van binnen steeds vrijer voelt. Iedere keer als ik weer op een dieper niveau mezelf ontdek voel ik mijn hele systeem zachter en ontspannener worden, zowel fysiek, mentaal en emotioneel.

Louter Spelend Bewustzijn. Hoe bewuster ik word, hoe meer verbonden ik ben met mijzelf de aarde, de bron en mijn energetisch team, hoe meer ik leef vanuit mijn hart.

Mijn coaching en healing is in de loop van de tijd meegegroeid. En zij groeit nog steeds. Ik ben in januari 2022 ingestapt bij Marieke in de 1-jarige studie Remembering The Plan. Hiernaast volg ik de studie The Wave of the Whales, een manier om te leven vanuit je hart. Hier verandert mijn Healings-methode van de taal van het licht naar diepgaandere nieuwe levels.

Vroeger bestond mijn coaching uit veel kennis delen die je dan kon toepassen, waar er zeker wel kwartjes vielen.
Nu coach ik vanuit mijn hart samen met mijn energetisch team. De inzichten bij mijn klanten ontvouwen zich als vanzelf tijdens het aangaan van processen via de modules van de The Freedom To Fly. In combinatie met coaching en healing ontstaat er magie in je leven. Jij verandert en jouw wereld om je heen past zich aan jou veranderingen aan en verandert mee. Hierdoor empower je jezelf, vanuit zelfliefde in alle veiligheid en vrijheid. Jij hebt altijd de leiding over jouw bewustwordingsproces. Hierdoor krijg je het zelfvertrouwen dat jij het zelf kan. Dat jij zelf alle tools in huis hebt om al jouw ervaringen die je hebt mee gemaakt en nu beleefd, om te zetten in een kracht. Je verleden en je heden en de toekomst komen bij elkaar. Alle tools staan in The Freedom To Fly. Mijn coaching en healing geven er een extra dimensie bij, daar ga je de diepte in. Geen dimensie is te ver.

Jij vindt de weg naar wie jij werkelijk bent en zelfliefde is the key.

Echt vrij, vrij om te vliegen zoals jij wilt

Ik ben Ellen Louter The Freedom To Fly Coach, energymaster, healer en spreker en ik bied trajecten aan van 1-op-1 sessies en/of in groepsverband van maximaal 6 deelnemers en masterclasses.

Mijn geheel vernieuwde website komt in de loop van 2022 online maar wil je graag meer weten over mijn aanbod?  Neem dan contact met mij op via email of telefoon.

Ebook

Mijn weg – De weg van het donker naar het licht, de weg naar leven vanuit mijn hart, vanuit mijn keuze voor zelfliefde

Mooie woorden van klanten

 

“Ik zou mensen JAAA! Zeker weten, The Freedom To Fly aanraden samen met jouw coaching, het is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Omdat ik me totaal anders voel, gedraag en BEN, nu t.o.v. januari 2021. En dat had ik niet kunnen bewerkstelligen zonder jou. Zonder jouw liefde, geloof, vertrouwen in mij, je vriendelijkheid, geduld en reflecties…nee dat maakte alles.

Pure dankbaarheid en liefde is wat ik voel als ik denk wat jij mogelijk heb gemaakt door mij in dit proces te begeleiden. We wisten allebei dat dit had moeten zijn, dat wij elkaar tegenkwamen. Maar dit overtreft mijn stoutste dromen. De verandering die ik heb doorgemaakt in ruim een half jaar tijd, is gigantisch. En ja dat zeg ik vanuit mijn weten, komt door onze samenwerking, alleen was ik nooit zo ver gekomen.

Ik vond het een geweldige reis en ben ook heel dankbaar dat de reis verder gaat.”

Tamara Makkinje-van Kassel over The Freedom To Fly met coaching en healing

“Ik heb van Ellen vleugels gekregen en ik doe ze nooit meer af!!
Ik voel mij vrij. Vrij om te zijn wie ik ben, vrij om in het nu te zijn, vrij om in de flow te zijn, vrij om buiten de consensus te leven.

Dat alles met jou liefdevolle begeleiding Ellen.
Je bent een wijze vrouw en een prachtmens en ik ben blij en dankbaar juist met jou, dit pad –op weg naar vleugels- bewandeld te mogen hebben.”

Jacqueline Hooijschuur

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com