Selecteer een pagina

home

Esther van Eersel

jouw lichaam

Energie

zelfliefde

hart

Beweging

www.esthervaneersel.nl

esther
@esthervaneersel.nl

Facebook

06 28990035

Move into Selflove: energie in beweging

Leven in zelfliefde
Jouw energie in beweging
Een bewegen naar binnen

Aanwezig zijn in je hart
Een beweging naar buiten
En vanuit een veilige basis
Krachtig jezelf zijn


Wat fijn dat je hier bent. Op weg naar zelfliefde en meer en meer jezelf zijn!

The Freedom to Fly heeft voor mij een groot verschil gemaakt in de relatie met mezelf. Daar waar ik me jaren angstig, eenzaam en onveilig heb gevoeld. Overspoeld door prikkels uit mijn omgeving en door mijn eigen gevoelens en gedachten…. Heb ik mijn basis en veiligheid in mezelf gevonden.

Daar waar ik hard werkte om alle ballen in de lucht te houden, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel zorgen voor anderen…. Weet ik nu hoe ik met mijn eigen energie kan werken en bij mezelf kan blijven (of steeds weer kan komen).

Daar waar ik aardig gevonden wilde worden, me aanpaste, op zoek naar waardering en erkenning buiten mezelf… Kan ik nu mijn innerlijke delen zelf vervullen en helen. En ga ik ontspannen om met mijn verdriet, angst, woede en met gevoelens van schuld en schaamte.

Ik weet nu de weg naar binnen. Innerlijke patronen die mij ervan weerhouden om vrij te zijn worden zichtbaar, verzachten en lossen uiteindelijk op. Ik ben zachter naar mezelf.

Move into Selflove: bewegen naar en vanuit zelfliefde

Voor mij is zelfliefde aanwezig zijn bij alles wat je voelt en ervaart, met een open hart. Bewegen naar zelfliefde is een innerlijke reis. Waarbij je alles ontmoet waarin je nog niet liefdevol naar jezelf bent.

Lichaamsbewustzijn: fysiek, emotioneel en mentaal
Jij en jouw energie
Je hart als basis

Je lichaam is daarbij een belangrijke bron van informatie. Wat zijn de signalen als jij uit balans bent? Hoe kom je weer terug in verbinding met jezelf. Door je bewust te zijn van je lijf ervaar je meer veiligheid en verbinding met jezelf. Je kunt meer en meer ontspannen.

Leren spelen en werken met je eigen energie. Hoe doe je dat? Jezelf goed gronden in aarde en source. Opruimen en loslaten wat niet van jou is. Jezelf vullen met licht en krachtige energie. Zo gaat jouw energie weer stromen daar waar het vastzit en stagneert.

Je hart als basis. Kom tot een liefdevolle innerlijke dialoog en maak keuzes vanuit de krachtige volwassene die je bent. Je voelt, ervaart en omarmt je emoties en gedachten. Je onderzoekt innerlijke structuren en energiepatronen die jou ervan weerhouden om vrij te zijn.

Ik begeleid je graag door The Freedom to Fly. De coaching krijgt vorm met gesprekken, zelfcompassietechnieken, energetisch en emotioneel lichaamswerk, mijn language of light, yoga en meditatie. Alles wat mij helpt en heeft geholpen deel ik graag met je.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op mijn website, of om me te mailen voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Veel liefs, Esther

Ervaringen van anderen

 

‘Bedankt voor je liefdevolle aandacht, interesse en oordeelloosheid. Dat maakte dat ik kon leren, me open kon stellen, kwetsbaar durfde te zijn en vooruit kon komen. Ik vond het heel fijn met je als coach!’

‘Het werken met energie is een rode draad in de coaching, maar ook in mijn ontwikkelingsproces. Er wordt zoveel aangeraakt in mij door het te doen en te ervaren. Ik voelde dat wij dit samen deden en dat het daardoor goed was en totaal veilig.’

‘Sinds we die enorme blokkades in keel en buik, op werken met energie, hebben opgeruimd, vielen veel momenten van enorme weerstand op zijn plek’

‘De meerwaarde van de coaching naast het online programma is voor mij de bevestiging geweest. Bevestiging van waar ik was in het proces, dat dat erbij hoort, normaal tot zelfs gaaf is. Dit geeft mij vertrouwen en rust.’

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com