Selecteer een pagina

home

Gerardina Keijzer

Liquid chrystal

Zelfliefde

Language of Light

Kristallen

www.gerardinakeijzer.com

06 41987732

info@gerardinakeijzer.com

Vanuit vol vertrouwen in jezelf
weten dat wat jij voelt waar is

Tijdens een één op één dag met Marieke Zwinkels voor mijn opleiding bij haar, Ondernemen buiten de consensus, kwam deze zin naar boven. Geweldig en hij past als een heerlijk comfortabele jas.

Jaren lang had ik geloofd dat wat anderen zeiden waar was. Dat ik dom was, niet intelligent genoeg.

Heel lang heb ik ook het gevoel gehad dat ik niets snapte van dit leven. Het gevoel dat ik niet goed had opgelet. Ik keek naar anderen hoe zij het deden, hoe zij in het leven stonden, hoe zij praten, de dingen aanpakte. Het werkte niet om dit na te doen. In tegendeel, ik werd er steeds ongelukkiger van. Het hoorde niet bij mij.

Ik begon te zoeken naar de zin van het leven via allerlei opleidingen en cursussen. Ik heb van alles gedaan: Reiki, shiatsu, astrologie, kristallentherapeutopleiding, life coach opleiding en nog meer.

Steeds weer werd er wel een stuk aangeraakt, maar het was het toch niet helemaal. En toen kwam ik Marieke Zwinkels tegen en schafte ik The Freedom to Fly aan tijdens een actie die zij hield voor haar verjaardag. In eerste instantie nog met het idee: Zie wel wanneer ik er iets meedoe en of ik er iets meedoe. Maar al vrij snel raakte ik gefascineerd door wat zij vertelde. Over een plan die iedereen maakt voordat hij/zij dit leven binnenkomt. Over je team die je bijstaat in het leven. Over de stukken in jezelf die je kunt helen. Je kind, je puber en young adult. En hoe je vanuit verschillende posities kan reageren op een situatie.

En ik stapte in haar traject Ondernemen buiten de consensus.

En zo kwam dus die bewuste dag met die prachtige zin aan het eind. Een zin die in de loop van de tijd steeds meer betekenis kreeg.

Wat ik voel is waar. Dat is waar voor mij.
En dat hoeft het voor een ander helemaal niet te zijn.

Die zin gaf me het gevoel dat ik verantwoordelijk ben voor mijn leven. Dat ik verantwoordelijk ben voor wat ik voel. Dat ik alles wat ik voel mag omarmen. Want het is waar wat ik voel, voor mij dan. Het gaf me een gevoel van zelfvertrouwen. Een gevoel van zelfliefde.

Het gaf mij de stimulans om te gaan kijken vanuit welke positie ik dingen voelde. Was dit vanuit mijn kind, mijn puber of mijn young adult. Op de momenten dat ik me vol zelfvertrouwen en zelfliefde voelde was het duidelijk de volwassene die zich liet zien. Op de momenten dat ik angstig was, me niet veilig voelde mijn kind. Of als ik voelde dat ik er niet bij hoorde mijn puber en mijn young adult heeft vaak het gevoel gehad niet gezien te zijn. Door hierna te kijken en me bewust te zijn dat wat ik voel waar is, daar verantwoordelijkheid voor te nemen, heb ik mezelf voor een heel groot stuk geheeld.

Afgelopen februari 2022 heb ik mijn opleiding als The Freedom to Fly coach afgerond. Ben ik nog dieper op de inhoud ingegaan, heb ik nog meer ervaren dat wat ik voel waar is.

En kan ik anderen helpen om ook te kiezen voor het voelen van je eigen waarheid vanuit vol vertrouwen in jouzelf.

Buiten dat ik een The Freedom To Fly-coach ben werk ik ook met the Language of Light en gebruik ik tijdens mijn sessies de energie van kristallen en andere healingsmethodes. Uiteraard altijd in overleg met jou als klant.

Gratis Kennismakingsgesprek

Als je nieuwsgierig bent geworden na het lezen van het bovenstaande kan je me altijd even bellen of een mailtje sturen. Een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten is altijd mogelijk. Deze kan je aanvragen via de mail.

Een blije klant

 

“Lieve Gerardina,
Ik ben je dankbaar voor deze uitnodiging en bijzondere reis en programma met jou.
Ik ben tot inzichten gekomen en ze hebben me verder gebracht dan vele workshops en trainingen tot nu toe.
Er is nog weg te gaan maar het voelt nu al lichter
Mijn dank ook aan Marieke en dit geweldige programma.
With love Fikreta”

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com