Selecteer een pagina

home

Gitthy Thielen

Betrokken

Down-to-earth

HSP

Zorgmedewerkers

www.gitthythielen.nl

06 17214640

info@gitthythielen.nl

JE ECHTE IK KUNNEN EN DURVEN ZIJN

Mijn naam is Gitthy Thielen. Via mijn eigen coach- en opleidingspraktijk begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn specialiteit ligt in het begeleiden van zorgmedewerkers en hooggevoelige mensen. Daarnaast ben ik al jarenlang werkzaam in de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Na jarenlang vooral rationeel geleefd te hebben, hebben de geboortes van mijn dochters ervoor gezorgd dat ik steeds meer vragen kreeg en terugkeerde naar mezelf. Wie was ik nou eigenlijk en waarom leefde ik zoals ik leefde? Vooral aangepast aan de wereld om mij heen, kijkend naar wat andere mensen deden, was kenmerkend voor mijn leven. Het maakte dat ik altijd ‘in mijn hoofd zat’. Maar wat voelde en was ik nu eigenlijk echt? Pas tijdens dit ontdekkingsproces herkende ik mijn hooggevoeligheid. Ik ontdekte daarnaast mijn aanpassen aan de wereld wat mij niet gelukkig maakte. Ik had constant het gevoel anders te zijn dan de rest. Heel veel te voelen wat ik niet kon plaatsen. Het mengen in grote groepen mensen leverde veel vermoeidheid op. Ik ging daar echter kost wat kost mee door omdat ik dacht dat dat zo hoorde. Wisselende en ook depressieve stemmingen die daaruit voortkwamen. Ik ervaarde het als lasten van mijn hooggevoeligheid. Pas later kon ik inzien dat deze aspecten mij hebben gevormd tot de mens die ik nu ben. En ben ik mede de kwaliteiten die voortkomen uit deze hooggevoeligheid enorm gaan waarderen.

Door vele opleidingen, onder andere opleiding tot energetisch therapeut en HSP therapeut, heb ik deze ontdekkingen gedaan. Echter ‘The Freedom To Fly’ heeft mijn leven verandert. Deze way of life heeft echt de weg naar binnen opgeleverd en mijn levenswijze veranderd. Voelen en luisteren naar mezelf. Waarom handel ik op een bepaalde manier, waarom pas ik mij aan, welke oude pijn zit daar nog onder? Bewust worden hoeveel schuld ik vaak voelde. En kunnen inzien dat vooral mijn mind me hierin voor de gek houdt. Deze pijnen te helen en sluiers op te lichten heeft me zoveel inzicht en verlichting gegeven en zoveel rijker als mens gemaakt. Ik heb mezelf leren kennen, heb inzicht gekregen wie ik nu op dit moment daadwerkelijk ben en durf dat te laten zien. En kan van mezelf houden, als mooi mens. Met zeker nog ups en downs, deze horen bij het leven. Maar met een constant gevoel van zorgen voor mezelf, luisteren naar mezelf en mezelf steeds beter begrijpen. Waardoor ik mijn echte ik steeds meer en meer ben. Vrij om te vliegen!

Het zorgen voor jezelf, echt luisteren naar jezelf waarom je de dingen doet zoals je ze doet en daar bewustwording in creëren, draag ik vooral uit naar zorgmedewerkers. Via coaching en cursussen. Ik zie hun zelfde struggle als dat ik in mijn leven heb gehad. Maar daarnaast herken ik het bij zoveel anderen. Misschien herken jij deze weg ook? Het jezelf nog niet volledig kennen, je aanpassen aan de wereld om je heen. En daarmee je echte ik nog verstoppen. Ik gun jou ook dit ontdekkings- en ontsluieringsproces. De weg naar binnen door middel van The Freedom To Fly. Leren luisteren naar en voelen in jezelf. Leren herkennen welke pijnen er nog aanwezig zijn. Leren helen en oplossen van deze pijnen. Geen methodiek, geen truukje die je toepast maar zodanig dat het in je systeem en DNA komt zodat het je ‘way of life’ wordt. Ik begeleid je er graag in. Met behulp van mijn kennis en mijn eigen ervaringen. Heel praktisch en down-to-earth. Zodat ook jij je prachtig echte ik kunt en durft te zijn. Dat is je leven waard! Dat ben jij waard!

Wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Om al je vragen beantwoord te krijgen en te onderzoeken of we een klik kunnen hebben voor verdere begeleiding? Dan mag je me bellen of mailen via 06-17214640 of via info@gitthythielen.nl. Dan maken we een afspraak.

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com