Selecteer een pagina

home

Karen van der Korf

Zelfliefde

Moederwond

Energetische blauwdruk

Narcisme

Hoogsensitief

www.karenvanderkorf.com

06 20805020

karen
@karenvanderkorf.com

Boek een Free Meeting

Instagram

De reis naar jezelf
~ ontdekken wie je werkelijk bent ~

Jarenlang dacht ik dat ik iets verkeerd deed en dacht ik dat ik me moest aanpassen aan de omgeving omdat ik dacht dat ik anders niet gewaardeerd of aardig gevonden werd.

Hiermee dacht ik dat de ander belangrijker was. Eerst voor de ander zorgen, en dan pas denken aan mezelf. Wat wil ik? Wat vind ik leuk? Uiteindelijk wist ik dat niet meer. Ik was continue bezig om te kijken wat een ander nodig had. Dit kostte mij bakken met energie. Ik sliep slecht, mijn hoofd maakte overuren.

Ik ging duidelijk over mijn grenzen heen, mijn lichaam gaf dit al een tijdje aan. Ik had namelijk fibromyalgie en had de hele dag en nacht door pijn. En toch ging ik door op de oude voet. Ik wist niet beter, ik had niet de juiste handvatten. Ik voelde me moedeloos en machteloos.

Doordat The Freedom To Fly op mijn pad kwam, kon ik de handvatten eindelijk ontdekken en toepassen. Kwam ik er achter dat de stemmen in mijn hoofd eigenlijk mijn innerlijke delen waren die heel goed voor mij probeerde te zorgen. Langzaam ben ik gaan ontdekken wie ik werkelijk ben, doordat ik mijn shit heb opgeruimd. Hierdoor kreeg ik steeds meer zelfliefde. Zakte ik van mijn hoofd naar mijn hart. Kwam het vertrouwen weer terug in mij. Ging ik mezelf weer leuk vinden.

Language of Light

Tijdens deze reis naar mezelf heb ik ook ontdekt dat ik helende energie heb in mijn handen. Mijn Language of Light gaat via mijn handen. Deze energie heelt op fysiek, mentaal of emotioneel vlak. Net waar jij het nodig hebt. Ik ben hier steeds meer in aan het ontdekken hoe ik deze in kan zetten bij mijn klanten. Ik heb al verschillende sessies op afstand gedaan en de reacties waren magisch. Iedereen ervaart mijn energie weer anders, bij iedereen doet het ook wat anders omdat iedereen uniek is en op een ander vlak een zetje in de rug kan gebruiken. Mijn Language of Light zet ik ook in tijdens een traject omdat ik heb ervaren dat de klant dan sneller door processen heen gaat. Met meer ease and grace.

Energetische blauwdruk

Mijn ontwikkeling staat niet stil, ik vind het leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren. Daarom ben ik naast The Freedom To Fly Coach opleiding ook een opleiding gaan volgen in de Human Design. Dit is een energetische blauwdruk van wie jij bent. Hier kan je heel goed zien waarin jij makkelijke geconditioneerd wordt door je buitenwereld. Dit is dan ook een mooie start van de trajecten die ik geef. Het is een soort handleiding van wie jij bent. De handleiding die jouw ouders vroeger gemist hebben, tenminste die van mij zeiden dat regelmatig.

Reacties van mensen die ik heb mogen helpen

 

“Ik voel me gedragen in een zachte energie.”

“Het was een soort zetje in de rug om weer vervolg stappen te zetten.”

“Mijn fysieke klachten zijn minder.”

“Ervaar meer rust in mijn emoties.”

“Super dankbaar dat jij mijn coach bent.”

“Jij voelt feilloos aan waar het probleem zit.”

“Jouw enthousiasme is een super kracht van jou.”

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com