Selecteer een pagina

home

Liduina van Lochem

zelfvertrouwen

grenzen aangeven

zelfliefde

www.liduinavanlochem.com

06 29214049

info@liduinavanlochem.com

Purpose of our life is to be happy

~ Dalai Lama ~

Ik heb vele jaren in de zorg gewerkt. Ik heb verdriet en vreugde gezien en alles ertussen in. Ook mensen die met zichzelf in de knoop zaten en daardoor ook fysieke klachten kregen. Ik zelf was daar ook een van. Ik zocht het ook eerst buiten mij, maar dat is niet de oplossing voor mij. Ik moest het in mij gaan zoeken, wat doe je dan, hoe doe je dat? En wie ben ik werkelijk?

Tot ik met een vriendin in gesprek was, zij vertelde dat ze The Freedom To Fly deed en dat het voor haar heel veel had gebracht, op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch gebied. Toen was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Dat wil ik ook wel. Dus om een lang verhaal kort te maken. Ik ben de The Freedom To Fly gaan doen (hier lees je er alles over).

Ik had al van alles gedaan op het gebied van zelfontwikkeling, maar hier vielen alle kwartjes.

Ligt het aan mij? Wie ben ik echt? Wat wil ik?

Het is pittig om je twijfels en vragen serieus te nemen en je open te stellen voor het idee dat er meer is. Dat het anders kan. Dat er redenen zijn waarom je je voelt zoals je voelt. De twijfels en het zoeken kunnen maken dat je je heel vaak eenzaam en onbegrepen voelt. Iedereen heeft het ogenschijnlijk prima naar de zin. Doe jij dan écht te moeilijk? Moet je je maar weer aanpassen? Je vragen of mening inslikken en niet zeuren?

Nee, het tegenovergestelde is waar. Als jij op mij lijkt, heb je je juist je hele leven al aangepast. Vaak onbewust en ongemerkt. Dit is niks anders dan een overlevingsstrategie om ervoor te zorgen dat je erbij hoort. Als kind is het ook logisch dat je het zo doet. Je bent nog niet krachtig genoeg om je eigen weg te kiezen. Zo raak je eraan gewend om je eigen gevoelens, ideeën en grenzen steeds meer te negeren. In ruil voor Liefde, erbij horen, aandacht en erkenning.

Je raakt steeds meer verwijderd van je werkelijke zelf tot het moment dat je ziel duidelijk laat weten dat het tijd is om het anders te doen. Dan weet je het ook diep van binnen. Stop met streng zijn voor jezelf en start met Lief zijn voor jezelf.

Alles wat je zoekt zit al in jou, maar als je je angsten en belemmeringen niet onder ogen komt, zullen je dromen en verlangens zich ook niet aan je tonen.

Jezelf afwijzen heeft lang genoeg geduurd en niet gewerkt. Wat wél werkt is je diepgewortelde illusies en blokkades opruimen. Dan kom je steeds meer bij je basis en krijg je helderheid over wie je werkelijk bent.
Is dit een makkelijk proces? Nee, dat zeker niet! Het is absoluut intens, niet altijd leuk en soms gewoon heftig en confronterend. Maar is het jouw plan om echt jezelf te zijn dan zou ik je graag begeleiden onderweg.

In februari heb ik de opleiding The Freedom to Fly Coach afgerond. Dit heeft mij enorm doen groeien en deze kennis en gevoel van vrijheid wil ik graag delen.

Omdat ik zelf zo’n lange reis heb gemaakt, wéét ik hoe het is om aan het begin ervan te staan. Maar ook om halverwege niet meer te weten hoe je nu verder moet. Ik snap dat de volgende stap een hele grote is. Maar is het jouw plan om echt jezelf te zijn. Met een leven waar je energie van krijgt en vertrouwen. Zijn wie je werkelijk bent. In verbinding met jezelf. Trust Life from Self Love.

Het is natuurlijk super belangrijk dat we een klik hebben. Ook vind ik het belangrijk dat we allebei het gevoel hebben dat ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen!

Of wil je alleen een Healing? Neem dan contact op.

Kijk op mijn website, wat ik nog meer voor je kan doen en ik heb daar ook een tweetal verhalen van mijn dieren die ik een Healing heb gegeven en wat voor impact dat op hun had.

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com