Selecteer een pagina

home

Lotte van der Werf

Veiligheid

Narcisme

Zelfliefde

Relatie

Recht op je plek

Facebook

lottevanderwerf2022
@gmail.com

06 15843972

Van verloren naar op mijn plek

Hoi lieve jij,

Welkom op mijn TFTF coach pagina, leuk dat je op mijn naam / foto hebt geklikt.
Laat me je iets over mezelf, en wat TFTF voor mij heeft betekend vertellen!

Macht weggeven

De ervaringen die ik in dit leven opdeed en de keuzes die ik maakte, deden me steeds verder van mezelf afdrijven.
Zo gevoelig als ik was, richtte ik me van kinds af aan (vooral energetisch), altijd naar buiten, naar de ander. Voelde wat daar nodig was en luisterde daarnaar, paste me aan, voelde me verantwoordelijk voor van alles buiten mijzelf.
Dat kostte veel energie, ik was vaak moe en bozig / verontwaardigd, omdat ik ergens ook voelde dat het niet klopte wat ik deed.

Ik verwachtte onbewust erkenning voor al dat onzichtbare werk! Die ik niet natuurlijk kreeg.

Zo gaf ik mijn macht weg en maakte mezelf onbelangrijk. Ik voelde vaak niet eens wat ikzelf wilde, wat belangrijk was voor mij. En als ik het al wist, durfde ik meestal niet voor mezelf te kiezen. Bang voor (zelf)oordeel en gevoelens van schaamte en schuld. Ik had deze innerlijke mechanismen totaal niet helder.

Het maakte dat ik me steeds meer verloren voelde. In deze wereld, in de maatschappij, bij vrienden, (schoon)ouders, in mijn eigen gezin, in mezelf.
Naast het op de wereld zetten van vier kinderen voelde het alsof het me niet lukte mezelf neer te zetten. De strijd en onrust in mij, het eeuwige zoeken naar erkenning, waardering en liefde buiten mij, was voor de buitenwereld meestal niet zichtbaar.
Het leek alsof alles goed ging. En dat maakte ik mezelf ook wijs!
Ondertussen stapelde onvrede, woede en verdriet zich op in mij.

Totdat één en ander in beweging kwam.

Macht terugnemen

Ik ging op onderzoek uit en volgde meerdere ervaringsgerichte coach opleidingen die me inzichten gaven over mijn jeugd en mezelf.

En toch begon ik geen coach praktijk. Het was niet genoeg, ik had meer nodig. Ondertussen trok de consensus aan mij met schuld, schaamte en oordeel: “waarom begin je niet?”

Aaarghh!

In het voorjaar van 2020 kwam ik op Facebook Marieke Zwinkels tegen en ik wist “ik moet iets met deze vrouw”.
Die zomer werd duidelijk wat! Marieke startte de opleiding tot TFTF coach en ik begon!

The Freedom To Fly & Ik

Ik begon met mijn persoonlijke intensieve The Freedom to Fly traject, begeleid door Marieke.
Het voelde als thuiskomen. Gedachtegoed, theorie, werkwijze, kortom de héle TFTF voelde zo vanzelfsprekend.
Eindelijk kreeg ik, heel duidelijk en helder handvatten om mijn shit ( jeugdtrauma, blokkerende patronen, overtuigingen, structuren enz) echt te kunnen doorgronden, ontsluieren, helen, liefde geven en loslaten. Laag na laag kwam ik meer en meer van mezelf tegen.

Leuke én minder leuke kanten.

Ik ontdekte en erkende hoe onveilig ik me in mijn leven gevoeld heb.
Dat ik keuzes kon maken vanuit een andere positie.
En dat met verantwoordelijkheid nemen voor mezelf ik me steeds machtiger en krachtiger voelde!

Vele keren passeerde gevoelens van onveiligheid, angst, razernij, verdriet, wantrouwen etc de revue.
Vele keren onderzocht en ontdekte ik wie zich binnen in mij liet voelen. Gaf aandacht, liefde, begrip en vergeving. Een altijd doorgaand proces.
En daarmee kwam meer ruimte voor mij.
Meer liefde voor mij.

Zelfliefde!

Later in de opleiding stonden de klant en ik als coach centraal. Mijn wens zonder oordeel klanten te begeleiden en mijn manier van energetisch werken & mijn Language of Light verder te ontwikkelen, kwam uit. Ik zal daarin blijven “expanden”.

Mijn gevoeligheid is mijn “antenne” waarmee ik zuiver voel wat voor mij klopt en wat niet.
Tijdens het coachen voel/zie ik m.b.v. deze antenne o.a. waar jij je bevindt in je proces en wat een mogelijke volgende stap voor je kan zijn op weg naar meer zelfliefde en vrijheid!

Voor meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via app of mail. Een gratis kennismakingsgesprekje (30 min) is ook mogelijk!

Veel liefs
Lotte

Enkele ervaringen & reviews

 

“Lotte is een liefdevolle, wijze vrouw, die haarfijn weet en aanvoelt hoe het programma TFTF ingezet kan worden om te helpen om je shit op te ruimen (alle overtuigingen, gedachten en oude patronen die je niet dienen, maar die wel je realiteit creëren..)
Zo wordt een vrijer leven, waarin je steeds meer kan kiezen om trouw te zijn aan wat kloppend is voor jou bereikbaar.
Ik kan iedereen aanbevelen, of je het programma al kent of niet, het te doorlopen met een coach. Er valt zoveel meer uit te halen!

Ik voel me dankbaar dat Lotte op mijn pad kwam en met mij mee heeft gekeken zodat ik bewuster ben geworden wanneer, aan wie en zelfs aan wat, ik mijn macht weggaf en geef.

Lotte is intuïtief begaafd en kon mij ook helpen door in mijn systeem te kijken. Wonderlijk maar het werkte wel!

Ze was er zonder oordeel voor mij! Ik voel me krachtiger, gesteund en erkend in wie ik werkelijk ben en merk dat mijn angsten minder bepalend gaan worden en dat daar meer vertrouwen en zelfliefde voor in de plaats zijn gekomen. Ik ga weer verder op mijn ontdekkingsreis door het leven…Dankjewel lieve Lotte, zo’n coach als jij gun ik iedereen! “

“De coaching van Lotte bij de Freedom to Fly was voor mij heel prettig en nuttig. ik had de Freedom to Fly van tevoren al aangekocht, en was er mee gestart maar na twee modules kwam ik alleen niet verder. Met behulp van Lotte is dit wel gelukt en daar ben ik heel dankbaar voor. Het voelde als een cadeau. Ze doorgrondt de stof echt en kon me vaak wegwijs maken door de modules. Maar ook inhoudelijk wist ze welke onderdelen bij mij geraakt werden en wat ik het beste kon doen om werkelijk stukken aan te gaan en te helen. Door haar begeleiding bleef ik niet boven de stof hangen, maar ben ik er echt doorheen gegaan. Ik heb nu het vertrouwen dat de Freedom to Fly me kan helpen wat er ook gebeurt, als ik maar bereid ben mijn eigen shit op te ruimen. Lotte vertelde me af en toe over haar eigen proces, en dat maakte dat ik me ook kwetsbaarder op durfde te stellen. Ze voelde goed aan wat mijn beschermingsmechanisme was, en ook daar zijn we ingedoken.

Voor het proces is het fijn om begeleid te worden, omdat ik dan voor elke afspraak een module doornam. Anders was ik er niet doorheen gekomen, ik denk dat ik dan gestrand zou zijn, omdat het losmaken van geraakte stukken een te grote wirwar zouden lijken. De herkenbaarheid is is heel prettig in het proces en wat Lotte kenmerkt is dat ze duidelijk en helder zegt wat ze voelt, ze maakt het bespreekbaar, vaak wel nadat ze vroeg of ze het mocht zeggen.

Omdat zij zo helder kon zeggen wat ze voelde en zag bij mij heb ik ook het overzicht gekregen. Ik ga het hele traject nog eens doornemen, op een rustiger tempo. Maar als ik merk dat iets me raakt, kan ik ook een of twee modules doen. Ze heeft me de kracht van de Freedom to Fly doen inzien. Ze heeft me wegwijs gemaakt.

In gevoelige stukken kon ze me helpen om energie bij mij te shiften, met visualisaties en oefeningen. “

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com