Selecteer een pagina
Ervaring van Simone

Jeetje wat heeft dat mij enorm veel gebracht. Het is een manier van leven geworden. Inmiddels ervaar ik de ware Vrijheid die van binnenuit komt. Los van alle andere en hun meningen. Los van de omstandigheden. Los van de norm van de maatschappij. Los van alle ketenen die je het gevoel geven gevangen te zitten in je realiteit. De bouwsten van (zelf-) Liefde, Vrijheid, Veiligheid en Kracht heb ik in mijzelf hervonden door te ontsluieren, te helen en te transformeren.

Een weg daarbij afgelegd over hoge bergen en door diepe dalen en met vele valkuilen op de weg. Maar dat uitzicht wat ik nu heb bereikt was alle processen meer dan waard. Het heeft mij een enorme perspectief op het en mijn leven en mens zijn gebracht. Met alle innerlijke ontsluiering waarin ik steeds een laagje dieper kwam. Als een ui die laagje voor laagje wordt afgepeld tot ik mijn pure kern weer zichtbaar had.

Zo heb ik mijn eigen innerlijke delen leren herkennen, helen en vervullen. Zoals het angstige bange kind wat zich onveilig en ongeliefd voelde, de puber die er zo graag bij wou horen en daar grenzen voor verlegde, de jong volwassene die altijd maar door ging in de hoop erkenning en waardering te oogsten. Allen heb ik zelf kunnen helen en vervullen vanuit zelfliefde. Ook mijn zelf gecreëerde stukken heb ik kunnen omarmen. Wauw je bent echt een geweldige creator in je eigen realiteit. Wist je dat? Het geen je kan manifesteren is immens. Daar ben ik wel achter gekomen. Prachtige structuren gecreëerd om mij op het juiste pad te houden. Daarnaast zie ik nu hoe ons mentale, emotionele en fysieke lichaam samenwerken. Hoe patronen, structuren en imprint zijn ontstaan en hoe je ze kunt bouwen, ontmantelen en transformeren. En nog veel en veel meer…

~ Simone Lem ~

terug naar home

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com