Selecteer een pagina

home

Simone Lem

Oneness within

Zelfliefde

In je kracht

Vrij jezelf zijn

www.simonelem.com

06 22936773

info@simonelem.com

Facebook

Thuiskomen bij je ware Zelf
Daar waar je al heel en perfect bent

Hey hallo, dag lieve jij,

Wat fijn dat je op mijn foto klikte. Ik ben Simone, één van The Freedom To Fly Coaches.

Mijn specialiteit is Oneness Within.
Door je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten te verenigen zodat je gehele Zijn werkt voor jou! Vanuit zelfliefde, door de ervaring, naar expansie.

Een belangrijk onderdeel van de weg naar innerlijke vrijheid. Dit vind je door naar binnen te keren, jezelf te ontsluieren, te helen en te transformeren. Hiervoor is The Freedom To Fly perfect geschikt.

Hervindt je Zelf
Jij hebt een Ziel van Licht
Ontsluierd zul je stralen

Als dit met je resoneert is dat een signaal dat ook jij hiervoor naar aarde bent gekomen. De menselijke ervaring geheel gaan ervaren vanuit liefde, vrijheid, veiligheid en innerlijke kracht. En op de weg hiernaartoe loop ik graag met je mee.

Ik kan je nieuwe inzichten bieden, een ander perspectief, diepgang over en in je processen, energetisch ondersteunend in het afbreken van oude patronen en structuren, het creëren van nieuwe. Daarnaast heb ik een nauw contact met plek waaruit ik ben geïncarneerd naar de aarde en werk ik vanuit daar met Liquid Sound. Dit is energetisch water gekoppeld met de helende kracht van frequentie. Dit in combinatie met The Lanquage of Light, kan enorm ondersteunend werken in je proces.

Door zelf deze weg te hebben afgelegd, daarin steeds een stukje dieper te gaan, ben ik uitgekomen bij mijn ware kern. De eenheid in mij en mijn ware zelf herinnerd. Een licht en kracht is daarbij vrijgekomen en beschikbaar geworden, deze zet ik in bij mijn coaching en begeleiding. De weg naar daar waar ik, maar ook jij, altijd al heel bent geweest. Het is voor een ieder beschikbaar. Het is slechts verstopt onder een laagje sluiers.

The Freedom To Fly helpt je, geeft je inzichten en ondersteund je in deze processen. Het wordt een manier van leven. Zo binnen, zo buiten. Met de shifts die je maakt shift je realiteit met je mee.

Terugkeren naar jezelf
Een weg over bergen, door dalen en met valkuilen
Een pittige weg maar het uiteindelijke uitzicht is het meer dan waard
Samen wandelen maakt het vaak net even wat makkelijker
Ik loop graag een stukje met je mee

Ben je er klaar voor…??

Neem een kijkje op mijn website www.simonelem.com voor meer informatie over mij of neem direct contact met mij op via 06-22936773 voor een gratis kennismaking gesprek. Ik kijk er naar uit.

Veel liefs,

Simone
xx

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com