Selecteer een pagina

home

Tineke Vanheule

Jezelf zijn

In je kracht

Innerlijk leiderschap

Natuur

België

www.tinekevanheule.be

tineke@tinekevanheule.be

Boek hier jouw gratis online meeting met mij

Facebook

Instagram

the courage to be truly you

Hey lieve, dappere Jij

Superfijn jou hier al te ontmoeten.

Dapper, moedig,…, want jezelf zijn, jezelf mogen zijn, écht, puur,… ofwel zijn wie je werkelijk bent en van hieruit je leven leiden, jouw vrij en gelukkig leven creërend van binnenuit, jezelf hierbij steeds verder innerlijk bevrijdend en daarmee dus volledige verantwoordelijkheid nemen voor alles in jouw leven met zelfliefde als dé sleutel, dat vraagt moed, ontzettend veel moed. Het zijn woorden die enorm resoneren met mij, vandaar ook The Courage To Be Truly You…

The Courage To Be Truly Me

Daarvoor neem ik je even kort mee op mijn persoonlijke groeireis ofwel The Courage To Be Truly Me.

Deze startte eigenlijk al van jongs af aan. Onder de lachende, vrolijke mij, zat toen eveneens een enorm negatief zelfbeeld, heel wat onzekerheid, zelftwijfel, zelfoordeel,… wat leidde tot o.a. piekeren, faalangst, perfectionisme, dwangneuroses, smetvrees, minderwaardigheidscomplex,…

Ik voelde me anders dan mijn omgeving, zeg maar een buitenbeentje.

Dit zorgde al van kleins af aan voor een enorm onveilig gevoel, omdat ik uit ervaring al snel leerde dat mijn anders zijn en mijn gevoeligheid niet hoorden, niet konden en ik m.a.w. maar beter in het rijtje kon lopen, mezelf zijn was nl. niet veilig.

Dus ging ik allerlei overlevings- en beschermingsstrategieën ontwikkelen omdat dat toen eenmaal het veiligst was en achteraf gezien mijn manier om mezelf te beschermen.

Hierdoor werd ik enorm geraakt in mijn basis, mijn eigenwaarde, kortom in wie ik werkelijk ben. Geleidelijk aan ging ik meer en meer in m’n “veilige” hoofd zitten met als gevolg dat ik in een innerlijk negatieve spiraal terechtkwam…

Als puber had ik ontzettend veel vragen zoals: hoe komt het dat ik mij zo anders voel? Wie ben ik dan eigenlijk echt? Dat onbestemde, ongelukkige gevoel in mij, dat kan toch niet de bedoeling zijn? Wat is de zin van mijn leven? Wat kom ik hier doen op Aarde, daar moet toch een reden voor zijn?

Ik wist en voelde dat er zoveel meer was. Dat het anders kon, dat er zo véél meer mogelijk was dan hoe ik het in mijn omgeving zag. 

Vanuit een diep verlangen en enorme innerlijke drive naar vrijheid & gelukkig zijn, naar diepgang en innerlijke verrijking begon mijn zoektocht naar antwoorden, naar mezelf, naar het vinden & volgen van mijn unieke pad,…

Talrijke persoonlijke groeiboeken, begeleidingstrajecten, cursussen, workshops, opleidingen, seminars,… in zowel binnen- als buitenland volgden. Het werd mijn hobby me hierin steeds verder te verdiepen.

Ik ontdekte, leerde, integreerde met vallen en opstaan en voelde me op mijn reis groeien, veranderen, stappen zetten en hierdoor ook terug dichter bij mezelf komen.

Toch leek het ergens ook of ik rondjes bleef draaien in dezelfde soort belemmerende patronen, gedachten, overtuigingen, angsten,…

Het voelde daarom vaak of het me net niet lukte om volledig doorheen die beperkende vicieuze cirkels te breken. Het zou me later heel duidelijk worden hoe dat kwam…

Thuiskomen in de natuur

Steeds meer voelde ik in mij ook dat verlangen groeien om met al mijn opgedane persoonlijke groeikennis, ervaringen,… iets te gaan doen met anderen.

Ik wou mensen hierin gaan inspireren, hen begeleiden en ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf, naar vrijheid en geluk. Mijn vorm hoe dan, kreeg ik echter niet onmiddellijk helder, dus liet ik het weer los in vertrouwen dat dit wel duidelijk zou worden.

In 2015, ik vertoefde toen heel veel in de natuur, ontdekte ik dat de natuur één van mijn tools was om terug bij mezelf te komen als ik de verbinding met mezelf kwijt was.

Het was in de natuur dat ik voor het eerst voelde hoe ik er echt mezelf kon zijn, gewoon zijn met alles in en van mij.

Tijdens zo’n wandelmoment in de natuur was het dat ik mij toen voor het eerst echt helemaal voelde thuiskomen.

Thuiskomen in de natuur.
Thuiskomen in mezelf.
Thuiskomen hier op Aarde.

Wat een bijzonder en magisch kippenvelmoment was dat. M’n hart opende zich op een diepere laag.

Daarna begon alles zich in een sneltreinvaart steeds meer te openbaren & ontvouwen…

…als een puzzel die steeds sneller in elkaar viel.

Zo begon ik helderheid te krijgen rond mijn eigen unieke vorm hoe ik dit in de wereld kon zetten. Wat ik hier rond te brengen had vanuit wie ik ben, mijn ervaringen,… want wat ik ervaarde in de natuur, hoe die natuur mij hielp in de verbinding met mezelf, hoe helend dit was,… dat wou ik anderen ook laten voelen en ervaren.

Kortom mensen terug bewust maken van de helende kracht van de natuur als weg in de verbinding met zichzelf, hun eigen unieke natuur. Dit in combinatie met al mijn persoonlijke groei-ervaringen en kennis tot dan toe.

Het was de start van mijn eigen bedrijf.

Steeds verder openbaarde zich mijn bijzondere connectie met de natuur. Zo had ik in de zomer van 2016 tijdens een reis in Portugal een wel heel bijzondere ontmoeting met deze prachtige kurkeik. Toen wist ik nog niet dat dit nog maar het begin was, van mij terug helemaal gaan herinneren wie ik werkelijk ben en welke rol bomen hierin zouden gaan spelen…

Als puzzelstukjes die allemaal in elkaar vielen

Eind 2016 kwam Marieke Zwinkels op mijn pad, van een meant-to-be-ontmoeting gesproken, part of ‘my’ of liever ‘our plan’ natuurlijk ;-). Ze had net The Freedom To Fly voor het eerst gelanceerd, toen nog enkel in het Engels.

Ik voelde onmiddellijk wanneer ik erover las: dit gaat over mij, dit ben ik, één en al herkenning. Het voelde als thuiskomen, als puzzelstukjes die in elkaar vielen. Ik stapte begin 2017 gelijk in haar 2de ronde in en begon aan een intensief begeleid bevrijdingstraject van 7 maanden.

Het was pittig, het was intens, in momenten superheftig, confronterend, maar tegelijk zo enorm diepgaand helend en bevrijdend.

Allerlei pijnlagen lieten zich zien en voelen, alle lagen waarmee ik mezelf klein hield of klein had laten houden, uit zelfbescherming, maar ook alle verantwoordelijkheden die ik had genomen van kinds af aan die niet de mijne waren,…

Net doordat The Freedom To Fly met begeleiding alles meeneemt: naast het mentale, emotionele en fysieke ook het energetische; ontstonden diepgaande, zeg maar levensveranderende shifts in mij en brak ik nu wel helemaal doorheen al die belemmerende vicieuze cirkels.

Wat een openbaring & innerlijke bevrijding was het…

Herinneren wie ik werkelijk ben

Hierdoor ging ik me ook steeds meer terug herinneren wie ik werkelijk ben, werd het me helemaal duidelijk hoe het kwam dat ik zo’n enorme diepe en bijzondere connectie met de natuur en bomen voelde, kwam ik meer en meer terug in bewust contact met m’n Team van Lichtwezens met wie ik bewust ging samenwerken en begon ik ook mijn Language of Light te herinneren, waarmee ik toen ook begon te werken in m’n sessies met klanten.

Sindsdien voelt elk jaar wel als een vorig leven, soms zelfs elke maand, omdat mijn expansie zo enorm snel gaat nu ik alle handvatten om mezelf innerlijk te bevrijden en een vrij en gelukkig leven van binnenuit te creëren onder de knie heb en het hierdoor mijn manier van leven is geworden.

Een leven waarin ik terug helemaal mezelf mag zijn van mezelf.

Mindfuck expert, that’s me…

Tegelijk maakte het hele TFTF-begeleidingstraject mij er ook bewust van hoe mijn supergevoeligheid zo’n enorme kracht is. Dit mocht ik helemaal omarmen en terug onvoorwaardelijk toelaten en op vertrouwen.

Het zorgde voor het besef dat ik eigenlijk altijd m’n hart & gevoel wel al had gevolgd, alleen ging dit heel vaak gepaard met een enorme innerlijke strijd tussen m’n hoofd & m’n hart. Wat telkens resulteerde in een ware uitputtingsslag, zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch.

Ik kan mezelf dan ook een echte mindfuck-expert noemen, ééntje die ook nog eens helemaal doordrongen was van schuld, schaamte, oordeel,…

Mijn leven voelt zo ontzettend veel lichter sinds ik leerde hoe die mindfucks in elkaar zitten & ik weet hoe ik dit steeds meer en diepgaand kan ontsluieren en helen in mezelf.

Tijdens m’n The Freedom To Fly-coach opleiding die ik begin februari 2022 afrondde, heb ik rond dit schuld, schaamte, oordeel-thema terug een enorm diepgaand bevrijdingsproces ervaren, want steeds meer vrij, steeds meer jij, het is en blijft een ongoing process.

It takes courage to be truly you

Omdat ik uit eigen ervaring weet wat het is, lieve jij, begeleid en ondersteun ik jou daarom graag op jouw persoonlijke groei- & bevrijdingsreis naar terug helemaal jezelf mogen en durven zijn. Met het traject wat ik aanbied, wat trouwens ook The Courage To Be Truly You heet, kan dit zowel in de natuur als online.

The Courage To Be Truly You kun je zien als de rode draad in m’n leven. Dit traject is dan ook een samenkomen van alles in mij, van alles wat mij gebracht heeft tot waar en wie ik nu ben.

Een bundeling van alle tools, kennis, inzichten, ervaringen, groei, expansie,… op mijn reis & zoektocht naar mezelf, naar weer helemaal mezelf mogen zijn, van mezelf (the good, the bad en alles ertussenin), naar terug herinneren wie ik werkelijk ben om steeds meer van hieruit te leven.

In mijn kracht, aan het stuur van mijn leven, mijn vrij & gelukkig leven creërend van binnenuit.

Want ja, dit is mogelijk, ook voor jou

The Courage To Be Truly You ofwel de moed om jezelf te zijn, echt, puur. Het vraagt moed om keer op keer alle beperkende lagen die over je werkelijke zelf liggen te ontsluieren, je hiervan te bevrijden en zo een vrij en gelukkig leven te creëren van binnenuit.

Betekent dit dan altijd happy de peppy & high vibes zijn? You wish ;-), echter dat is een illusie. Expansie zit hem net in dat ongoing process van jezelf steeds verder innerlijk bevrijden, opruimen van alles in jou wat jou ervan weerhoudt om helemaal jezelf te durven en mogen zijn en van jezelf te houden.

Die voortdurende expansie van jezelf, steeds weer, steeds meer, dat is voor mij LEVEN.

Echter waar je vroeger volledig onderuit ging, maar bleef in beperkende vicieuze cirkels draaien,… ga je met wat ik jou in dit traject allemaal aanreik hier steeds moeitelozer doorheen navigeren. Hierbij telkens weer moedige keuzes maken die zorgen voor meer van jou, waarmee je dus ook volledige verantwoordelijkheid neemt voor alles in jouw leven.

Zo werk ik in mijn traject en als The Freedom To Fly Coach met The Freedom To Fly van Marieke Zwinkels. Dit als stevige basis, kapstok en rijkgevulde toolbox op jouw reis naar meer van jou, meer ruimte, meer lichtheid, meer zelfliefde, meer vrijheid, steeds meer vrij, steeds meer jij.

Want weet je, lieve Jij, uiteindelijk willen we in de kern allemaal hetzelfde, gewoon onszelf zijn, no matter what…

Voel jij het resoneren?

Voel jij interesse? Spreekt dit jou aan? Voel je een klik met mij?

Voel jij dat verlangen naar meer van jou, naar echte next-level expansie van jezelf?
Weet & voel jij diep vanbinnen dat dit deel uitmaakt van jouw plan hier op Aarde?

Laten we dan even samen connecten en verder afstemmen. Ik bezorg je dan ook alle informatie rond de mogelijkheden en geef een antwoord op al je andere vragen.

Dit kan door mij een mailtje te sturen of door te kiezen voor het boeken van een online free meeting van een halfuurtje met mij.

Neem gerust ook eens een kijkje op mijn website en social mediakanalen (alle linkjes vind je helemaal bovenin terug).

Voel hoe het voelt voor jou
& wie weet zien we elkaar gauw.

Alle liefs,

Enkele ervaringen & reviews

 

“Tineke haar diepgaande connectie met de natuur en hoe ze deze kan inschakelen in de sessies maakt haar authentiek. Ik heb echt magische momenten ervaren en mijn eigen verbinding met de natuur herontdekt. Ook haar talent om net dat naar boven te brengen wat geheeld moet worden. Tineke helpt ook om verwondering te herontdekken en je eigen potentieel te gaan verkennen.”

“Tijdens de sessies had ik meestal veel nood om bepaalde ervaringen te delen. Tineke luistert zonder oordeel. Ik merk vrij snel als mensen een masker opzetten, bij Tineke heb ik nooit dat gevoel gehad, ze was steeds warm, oprecht, liefdevol en vrij. Als coach geeft ze jou de ondersteuning en de begeleiding die je nodig hebt, maar ze laat je wel steeds op je eigen benen staan en zelf keuzes maken.”

“Tineke kan goed zaken ontwarren, de diepere lagen naar boven halen, lagen waar ik soms niet durf naar te kijken. Ze ziet en voelt meteen aan wat er zich voordoet bij mij, waardoor ik weer nieuwe inzichten krijg. Het heeft me terug doen geloven in mezelf, in mijn eigen kracht.”

“Ik wil je nogmaals bedanken voor het magische traject dat ik samen met jou heb doorlopen. Het voelt niet aan als een einde, maar wel als een nieuw begin. TFTF is nl. geen eindpunt maar net een begin en voor mij heb jij als coach daar een belangrijke rol in gespeeld.”

Gratis videoserie

Verbind je met de natuur – Maak kennis met deze bijzondere manier om terug meer thuis te komen in jezelf

The Freedom To Fly | Marieke Zwinkels.com